Lite klädtips till oss tjocka!

Denna är så otroligt fin!

vill ha!

Denna hade jag velat ha i sommar!

Mycket bra dag ♥

I dag mår jag bra :)
Vaknade med ett leénde på läpparna, dagarna känns lite lättare när det är ljusare ute :)

Annars händer det väl inget speciellt med mitt liv, går hemma på dagarna och försöker komma på något vettitgt att göra men det är svårt. Vill så gärna komma in på komvux för då vet jag att jag har något kul och göra för jag vill göra något med mitt liv nu!

Jag och älskligen ♥ planerar på att köpa en ny bil hoppas vi kan det, allt gäller ju på ekonmin liksom!..

pepp och motivation tack!

Jag vill ha motivation till att börja ta hand om mig själv igen!!
Men det är verkligen jättesvårt att börja kommer ju ingen stans ju!!

ååhh  så irreterad på mig själv!!!

jag äger verkligen inget...

DU fick verkligen mig att känna mig som en jävla loser!.

" Du har inget att säga för det är jag som äger lägenheten och jag får säga vad jag vill, och jag kan slänga ut dig när jag vill."

Det trodde aldrig du skulle säga till mig..känner migg ännu värre än jag gjorde innan..
Jag äger verkligen inget, skulle det häna har jag ingen stans att ta mig vägen..

Ursäkta att jag inte kan hjälpa till med något..jag vet redan att jag är värdelös.. jag behövde inte höra det av dig med..

Är i Örebro nu

Sitter här hos mamma i örebro och njuter av vädret men mindre kul är det att jag har " menssmärtet" och jag äter medecin för att inte få det så jag vet inte vad det är för fel nu så man sitter här och är lite orolig så jag hoppas det blir bättre annars får man ringa läkaren på tisdag och kolla vad det är för fel denna gången med mig då.

Annars har jag det väldigt mysigt i örebro, bara njuta och inte göra så mycket, i natt sov jag mycket bättre för jag fick sova i en annan säng som hade mycket bättre madrass den den förra jag sov i men jag brukar alltid ha svårt att sova borta första natten och sen blir det bättre och bättre för varje dag som går.

I morgon kommer vi att åka hem för på annandagen så skall björn repa med bandet och det är ju så otroligt viktigt, men är mesta sur över att jag inte kan följa med och lyssna på honom men så är väl livet när man inte har ett körkort!!!

Nej skall väl komma på något kul och göra..

Alla ssäger att dom sitter och säger så otroligt mycket godis, själv har man fått i sig två röda vingummin på hela tre dagar!.. godis är inte gott om det inte är saltlaktis så klarT!

Lite av vad jag handlade i dag

Var och handlade lite på stan, ville ha kläder men det fanns inga snygga så det fick blir lite andra saker :)


Rosa så klart otroligt snyggt!, och sen så kommer jag att lukta jordgubbe hela sommaren :)

Blir väl inget körkort då..

Varje jävla dag så blir jag på mind att jag behöver ett körkort men hur fan skall det gå då?
Jag har inga pengar att ta, mina föräldrar kan inte hjälpa mig, inte min pojkvän heller..
Och pengarna som någon i min släkt är skyldig med kan jag aldrig tänka mig att jag får tillbaka..
Så det är väl lika bra att skita i och drömma om ett körkort.. kommer ändå aldrig att hända... fan så jävla ledsen över det nu..

smart!

Jag har suttit i ett par dagar nu och undrat varför jag fyser hela tiden och nu kläcker min smarta pojkvän ut..
Just jag har öppnat ventilerna till fönsterna!.. bra att han säger det innan man klagar till boväden liksom!
Ååhh..sitter med päld och allt på mig för att inte frysa.. smart kille .. och nej jag kan inte stänga igen dom för jag når inte :D ååhh älskar honom ändå :)

Du är vad du äter

Skrev nyss ett otroligt bra inlägg men så väljer min dator att vara så otroligt lek mot mig så jag får väl skriva om det då.

Satt och kollade på tv förut och fastade framför " Du är vad du äter" och jag trodde ett tag att det var mig dom pratade om, förutom att tjejen var så otroligt mycket finare än mig.
Men blev arg när jag kollade med för var är det för fel jag gör, jag går inte ner något jag står still och sen vet jag att jag äter fel, försöker verkligen men är nog inte motiverad nog..
Men efter jag såg detta så var det som något sa klick i huvudet på mig och jag känner att jag verkligen vill detta och jag skall klara det med.. för klarar hon det!.. skall jag med klara det.

.......

Jag vill bara skrika och bara visa hur jag verkligen mår!!

För jag vet inte hur jag skall förklara allt bara, för jag kan verkligen inte få ner det i ord, jag kan inte förklara med att prata om det, jag har en känsla i mig som jag inte kan ha kontroll över som jag vill ha det.

vill ha denna

Jag är rätt då sugen på att köpa denna klänningen.. men vet inte vad jag skall ha för legging..

blåser!

Något jag har märkt med mig själv att jag har börjat sova normalt på nätterna igen, vaknar inte 6-7 gånger längre, bara en gång i natt av att behöva gå på toa och det skall jag vara nöjd över, för jag känner att jag har lite mer energi i dag så jag skall nog ta mig en promenad senare, dock inget fint väder, det blåser storm ute igen som vanligt här i uddevalla har jag märkt.

lite ungdoms minnen! - Boyzone

7

Trevligt helg i Göteborg

Jag är riktigt dålig på att skriva i bloggen, vill ju klaga så mycket så jag har slutat skriva.

Kan ju berätta vad som hände i helgen då..

I lördags så gick vi upp tidigt och tog tåget till Göteborg och vi valde att ta oss in på hotell och bara njuta,
Vi skulle ha gjort lite mer än vad som hände för jag fick sådan svår sko skav att jag inte klarade av att gå så mycket som vi ville.
Men innan jag fick ont så var vi runt och kollade lite i centrum och var inne på femman och bara där inne så hade jag redan gått vilse, och det är i sådan stunder att man verkligen märker att man trivs i en mindre stad.
Sen tog vi oss en lunch på Subway och det är alltid lika gott det.
Senare så orkade jag inte vara bland mer människor så jag ville att vi skulle röra oss närmare hotellet och så kom vi på att vi skulle vara inchackade runt 16 men hade tur och fick komma in två timmar tidigare och det var min fötter glad över, en så vilade vi lite på hotellet och vi skulle ha gått på en resturang men den log allt för långt bort och vi orkade inte gå så långt så vi beställde från hotellet i stället!..
mysigt var det men märkte att min sambo var trött för efter maten skulle vi ha gått på en promenad men han somnade i stället så vi stannde kvar på rummet.
Och dagen efter så åt man ju den otroligt goda frukosten och det får man ju vara glad över. sen så tänkte vi ta en bio innan tåget gick men så klart blev det inte så..
Ingen fara men vi hade det otroligt mysigt i eller.. förutom mina onda fötte!!

crzyxik

Älska mig för den jag är! vikt -26 kg

RSS 2.0