Allt är klart!

I dag är det sista dagen vi har den andra lägenheten och det skall bli så skönt att slippa springa mellan dessa två hem som jag har gjort dessa dagar!

Och i går så köpte vi de sista sakerna till renoveringen här hemma så nu är det bara och börja någon dag när vi känner för det. Vi har inte riktigt haft orken till det än, men den skall komma så är det bara, man kan inte leva med alla flyttlådor såhär. tur att det snart är helg då får jag lite hjälp i eller fall :)

Jag tänkte ta före och efter bilder på lägenheten med så ni kan se vilken ändring det blir :)
mys mys :)

Nu jäklar!

Jag har bestämt mig för att nu är det nog!
Man kan inte väga såhär mycket!
Det börjar bli jobbigt för min kropp jag klagar ganska mycket på min rygg och det är bra andledning för mig att vilja gå ner i vikt!..

Man måste vara bestämd för jag vet inte hur måna gånger jag har förkt att gå ner i vikt men sen slutar jag för att jag aldrig var motiverad nog att göra det.
Jag har börjar lite lätt med att gå många promenader, jag tar aldrig bussen om jag skall någon stans, Är man född med två ben skall man kanske använda dom lite mer än vad man gör just nu.

Förra sommare gick jag ner ca 15 kg bara av att ändra kosten och röra på mig mer, det är verkligen tur att man har en sambo som gillar att gå på gymmet så slipper jag gå dit själv!

Det jag saknar mest är kanske och ha en kompis att gå med men det kanske man får längre fram, saknar verkligen det , man tänker inte på när man går då, för man pratar verkligen om allt som man kanske vill få ut sig!

Flytten klar!

Nu är vi klara med den stora flytten men inte trodde jag att det skulle bli så otroligt jobbigt som det var!
I går var jag så trött så jag knappt orkade äta.
I dag så kom det en kille som skulle vara med och visa hur allt fungerade här så dom skall komma till vecka och sätta in ett nytt badrums skåp till oss för den vi har nu är inte alls snygg och sen kank man knappt se sig själv i spegeln.
Skall försöka bli bättre på att blogga har jag bestämt och sen tänkte jag att detta skall bli en blogg för mig att hålla koll på hur det kommer gå för mig nu när jag tänker ändra på mig, vikt mässigt och sånt, är så otroligt motiverad till att gå ner, dels för min egna hälsa och sen för att min rygg inte mår bra av att gå och bära på sådan här vikt som jag har, och sen för att jag vill bli lite snygagre :P

Flytt och renovering

Nu är det äntligen igång!
Alltså flytten, vi har flyttat en massa lådor och allt det smått som går men man tror verkligen inte att man har så mycket saker som man har när man väl skall tömma den andra lägenheten!
Så på söndag kommer de andra och hjälpa oss med att flytta så det kommer verkligen bli skönt, komma till en större lägenhet men det finns ju lite små fel i den men det får väl gå.
Är mest otrolig över att man inte har fläkt så ja det kommer att bli så otroligt kul och göra mat!
Sen så skrattade jag när jag fick papper på när dom gjorde ordning badrummet!.. sommaren 1964 var det sist och man märker det med. så jag skall försöka göra så jag får en bättre spegel där inne och ljus men men ..
Allt går i eller fall att ordna.. vi skall i eller fall göra ordning vardagsrummer själv och sovrummet.
Sen skall jag måla om gaderråbs (stavning?) dörrarna.. alla.. sen alla skåp o köket för inne i dom är det en äcklig grön färg så där vill jag ha det vitt, men det är skönt att få göra lite eget, så kanske man trivs bättre med :)

Världens bästa låt just nu!

Tänker skaffa mig ett gym kort :)

Jag har verkligen bestämt mig, jag skall börja träna på gymmet igen :)
Och jag längtar verkligen bara få komma igång och göra något på kvällarna..
Jag brukade träna förr men sen blev jag abretslös och var tvungen och ge upp mitt gymkort och nu tänker jag börja igen :)
Jag vill börja bli hälsosam igen, och inte tänka på bantning men kanske börja tänka på min egna hälsa.
Jag vill inte må så som jag har gjort.
Jag vill vara den glada och roliga cissi som jag var förr men nu förtiden så känns det som att jag bara sitter hemma och klagar hela tiden..
Så vilken dag som helst tänker jag gå till sportlife och skaffa mig ett gymkort så är det bara..

klänning :)

Denna har jag beställt i dag :)

crzyxik

Älska mig för den jag är! vikt -26 kg

RSS 2.0