Klaga inte så mycket på mitt yttre

Jag har kommit på mig själv att den senaste tiden så har jag börjat försvinna till en fantasi värld.
Den kommer oftas när jag är ute bland människor.
För i min värld är det ingen som kollar på mig med sina jobbia blicka, där är det ingen som skrattar eller pratar om mig bakom min rygg. där är det ingen som kritiserar mig för hur jag ser ut, där ser jag ut som vem som helst..

Varför kan jag bara inte få vara mig, varför skall alla ha en åsikt om mig, om du lär känna mig så får du känna en
människa som är som alla andra.. förutom att mitt yttre är inte som de flesta.

Ett litet mål

Har satt upp en litet mål till mig själv, att jag skall klara att gå till skolan hela vägen utan att ta bussen halva vägen. Dock hinner jag inte gå på morgon men tänkte ta den när jag börjar skolan lite senare, tex på torsdag då jag börjar kl 5 och då behöver jag inte känna mig så stressad över det. då kan jag ta det i min takt och när jag känner att det går bra så skall jag gå lite fortare.. dock kommer det bli jobbigt att gå med väskan men skall nog kolla om jag kan bära det på ett annat sätt.. och inte glömma att ladda mp3 spelaren... bra musik gör att det blir lättare att gå.. skall klara detta.. måste göra det innan snön och skit kommer sen kommer det bli lite svårare att gå för mig.. jag och snö är ingen bra vän sedan min rygg blev paj..men tänker inte klaga på det nu :)

Psykologi

Sitter i skolan och bloggar lite tänkte jag.
Kl 13 så börjar min lektion och i dag är det psykologi och den lektionen älskar jag. trodde inte jag skulle gilla den så mycket.Tyvärr som jag skrev förra gången så missade jag provet men som tur så är det bara två veckor kvar till det andra provtillfället så då skall jag göra det.

Denna terminen läser jag bara 50% och det är lagom för mig, efter jul tänkte jag läsa 75% och detta skall allt gå bra tycker jag. Tänkte läsa psykologi B då och kanske etik och livfrågot och kanske något tråkigt ämne med.. får se vad som händer längre fram.

Nej kanske skall logga ur datorn och försöka ta det lite lungt..

Huvudvärk!

Har inte haft lust och blogga på ett tag för jag har haft så mycket annat att tänka på.
Har börjat skolan igen och det känns helt underbart!, det är verkligen något jag tycker är roligt.
Dock så skulle jag ha varit där nu och haft prov men min huvuvärk satte stopp för det..
Så jobbig känsla att veta att jag missar provet i dag.. men vad skall jag göra när varje gång jag reser mig och blir helt yr och illamående, tror inte jag hade gjort så bra på provet ändå. Tur att det finns en chans att göra om provet om ett par veckor..

crzyxik

Älska mig för den jag är! vikt -26 kg

RSS 2.0