försöker se det bästa i allt

Förlåt för att förra inlägg blev som det blev men jag ville ju bara vara ärlig så den får vara kvar och den som tar åt sig vet då att dom har gjort något fel.
Jag vill verkligen inte må dåligt oc i bland har man en dålig i dag och det har jag.
Men försöker ändå tänka på bra saker, eller inte tänka alls kanske vore det bästa ju.

Resten av denna veckan kommer att bli lugn och det behöver jag för att må bättre, men det är ensamheten som verkligen är det jobbigaste just nu.
Ser inte M alls mycket om dagarna kanske 1-2 timmar per dag och det är inte kul.
Önskar jag kunde få lite mer tid med honom i eller fall när det är eftermiddags veckor, men jag skall inte klaga.

Lite nere

Jag vill kunna vara ärlig mot er men jag orkar inte, för jag vet att det inte kommer att hjälpa.
Vem kommer att lyssna på hur jag verkligen mår? ingen för jag skall inte behöva be mina vänner att ringa eller smsa mig. Nu väntar jag på att ni skall höra av er för jag orkar inte mer...

Måndag

Och i dag är det måndag och denna veckan känns som att den kommer bli okej, M jobbar förmiddag och då hinner man träffas lite mer än vad vi annars hinner att göra.
Och på onsdag skall vi i väg till Nora och M skall tatuera sig, han skall göra klart det han har på armen och sen är hans båda armar klara, trodde aldrig jag skulle fastna för en kille som skulle ha hela armarna fulla men nu tycker jag bara att de är grymt snyggt.

Sen så har jag inget direkt inplanerat utan att jag tar dagen som den kommer och jag måste ut och gå mer än vad jag gör just nu. Det har inte varit så mycket promenader det senaste det bror på att jag har inte varit motiverad nog och det är inte alltid så kul och gå själv här i örebro för jag kan inte alla ställen här än så jag går hellre på det jag känner igen för jag har så otroligt dåligt lokalsinne så det inte är sant!

Jag lever allt :)

Jag lever allt :)
 
Det har hänt väldigt mycket det senaste för mig. Jag har fyllt år och nu är man 27 år, hade det riktigt mysigt för på Lördagen så valde jag och M att äta ut och vi tog ett ställe som vi ville testa sen länge och det var så otroligt gott men herregud vad man var mätt sen, man kunde ju rulla ut därifrån om man verkligen ville det :)
Sen på Söndagen så fyllde jag år och det var väldigt lugnt för just den dagen så kunde inte folk komma och gratta mig så vi tog det en vecka senare. Fick många fina saker som jag ville  ha så det var kul det.

Vad har hänt mera då?, jo jag var blivit sambo med M och det var en sak som bara hände och det är otroligt skönt kan jag lova.
MEn annars så har livet rullat på och allt gå så himmla fort nu för tiden det är ju redan höst och vad hände med detta året likom?, vart tog den vägen? hehe.

crzyxik

Älska mig för den jag är! vikt -26 kg

RSS 2.0