livet

Livet liksom?
Känner som den ger mig fingret och säger fuck you till mig.
 

1 år!

I dag är det ett år sen jag träffade Martin för första gången!
Det har gått fort och detta är verkligen mitt första riktiga bästa år!
 
 
 

2012-2013

 
Nytt år och nya och bättre tag!
Jag har inte gett mig själv några måsten detta året för jag ville inte ha en massa krav för jag kände att jag måste jobba med mitt självförtroende och min livsglädje innan jag ger mig en massa måsten.
2012 var ändå det bästa året på riktigt länge, som ni vet så slutade 2011 helt otroligt jobbigt med allt som hände då. Jag flyttade hem till mamma ett tag för att komma på fötterna igen för jag var otroligt nere när jag flyttade dit, det var det jobbigaste jag hade varit med om på väldigt länge. Det nya året började med att jag ville göra klart mina betyg så jag började på komvux och det var det jobbigaste jag har gjort, läsa in så mycket på fem månder men jag är så jävla stolt över mig själv som gjorde, även om det kanske inte var det bästa men jag gjorde det!
Sedan träffade jag mannen i mitt liv - Martin!
Oj jag hade inte ens i tanken att träffa en ny kille efter allt som hade hänt med mitt ex och allt det där men jag tänkte mest - lite kul under tiden kan jag väl ha, började träffas varje helg och sen blev det mer och mer och vi började träffa varandras familjer och sånt, och sen en natt i juli så vågade jag visa att jag verkligen älskar honom! ( det var han som sa det först!) och sen på hösten blev det så att vi flyttade ihop och det är riktigt underbart!, små tjffs och sånt men jag älskar det!..

crzyxik

Älska mig för den jag är! vikt -26 kg

RSS 2.0