Funderingar kring 2011

Nytt år och det känns som att detta året har mycket att erbjuda mig.

Har tänk mycket på vad som hände mig undet hela 2011 och jag har kommit på många saker som jag kunde ha ändrat på väldigt tidigt på året.
Jag har kommit i underfund med att jag och B verkligen inte skulle ha blivit tillsammans och bara varit vänner.
Vi skulle aldrig ha flyttat ihop. Folk som var runt omkring oss trodde att vi var ett lycklig par men det var vi aldrig. Vi var bara vänner under hela vårt förhållande, vi passade inte ihop som ett kärleks par och det var väldigt bra att vi gick isär, visst var det jobbigt för jag miste ju en väldigt bra vän med.

Sen har jag tänkt mycket på hur jag är som person, haft väldigt många tankar kring varför jag har mått så otroligt dåligt under en sån lång tid och jag har kommit i underfund med att jag inte trivdes med mig själv, jag mådde inte bra av att vara i den miljön jag var i, jag mådde i bra med att försöka med en massa saker och sen slutade jag bry mig om saker jag verkligen tyckde om att göra.

Sen jag flyttade till Örebro så känns det som att jag har funnit tillbaka den den gammla Cissi som jag var för 4-5 år sen.Den Cissi som var lycklig med livet, sina vänner och jag brydde mig inte om vad andra tänkte om mig,
det har jag gjort mycket de senaste två åren, jag lyssnade för mycket på skit snack om mig, jag tog åt mig saker som jag vet inte stämde om mig, för jag ville så gärna passa in.

Det är 2012 och jag känner mig lycklig, kan ni fatta att JAG säger att jag känner mig lycklig för att jag tänker på mig själv för en gångs skull, och jag tänker inte ändra mig för någon denna gången.

crzyxik

Älska mig för den jag är! vikt -26 kg

RSS 2.0