Lite tjöt såhär på kvällen

Det är verkligen varmt inne i lägenheten i dag, kan inte somna för det är varm och i sovrummet får man inte öpnna för Björn sover och är försyld.

I morgon (fredag) skall jag på et möte på arbetsförmedligen om min jäkla fas 3 skit men jag vet ju redan var jag kommer att göra så mig gör det inget ..Jag tänker inte göra en praktik och jobba gratis och dom som vill ha mig får 5000 kr i månaden...fan heller..det här gör mig bara irreterad så jag skiter i att tänka på det ju.

Sedan till helgen så hade vi tänkt att hyra en massa filmer och ta proemnader och sånt, det blir ju inte så mycket och göra när Björn är sjuk, längtar så otroligt mycket till nästa lördag för då skall vi åka bort för helgen och bara vara, ingen tv, datorn eller kompisar som stör oss, bara vi två, det vr länge sen nu och jag känner att vi behöver det.

Just det.. Denna lördagen är 1 år sedan vi blev sambos.. det går verkligen fort ju :)

Nu får jag äntligen hjälpen jag behöver.

Jag har äntligen gjort något för att jag skall må bättre, jag hat sökt hjälp och skall gå till något i dag och prata, det tog tid för att våga ringa det samtalet för jag var rädd för jag tycker verkligen inte om att prata om mina problem men det hjälper ju inte mig att hålla innom allt heller.
Det som fick mig att verkligen ringa var när min sambo sa att han inte längre tycker jag är samma person längre, och det har jag märkt med. Jag är inte den glada och roliga Cissi längre.
jag vill må bra igen jag vill inte sitta här hemma och tycka synd om mig själv längre, jag måste ändra på mig själv för att det skall hända något med mitt liv nu, och jag är redo..

Tror jag beställer!

Sitter här och funderar på om jag skall beställa biljetter till the big 4 det hde ju varit kul för älsklingen för jag vet ju att han vill gå, själv vet jag inte än men vet ju att detta aldrig kommer att hända igen,
Fan vad jobbigt det är att ha ångest över att veta att det kommer vara så många människor.
Jag vill klara detta, jag måste för jag orkar inte med att alltid ha ett hjärta som slår hårdare bara för att det är människor runt om kring mig...

Skall prata med Älskling nu när han kommer får jobbet, vill göra något kul för honom också, bara för jag lever med ångest så skall han inte få leva med det. Jag vet att jag kanske inte är den roligaste personen och leva med men jag vill klara av det som alla andra gör lika lätt ju.

Om det är nu någon som inte tycker om det jag skriver så behöver ni inte läsa, har fått så mycket skit det senaste om det jag skriver, men vad skall jag skriva om då?, jag har ju inget annat och skriva om ju!!..

en bra vecka

Nu är det fredag igen och jag kan ärligt säga att denna veckan har varit bra :)
Har inte haft så många depp stunder som jag brukar ha.
Och i dag är första dagen man kunde ta en lång promenad och det var underbart.
Kunde även ta mig till stan utan ångest :) jag nöjt ute i dag, klarade dock bara en timme men det är bra att jag ens orkade med det :).

I morgon har vi inte planerat något förutom att vi inte vill sitta hemma och dega. vi vill ut och göra något kul. så det kommer vi allt att göra.. så är det bara.

lite babbel

Har inte knnat skriva här på ett tag för jag har inte kunnat komma in här som jag ville.

Annars så är det okej med mig, lite trött på att folk skriver till mig och säger saker till mig här på bloggen.
Men jag har ju denna bloggen för att kunna skriva av mig lite om det jag inte vill prata om, så jag bryr mig inte så mycket om att ni tycker jag gnäller över mitt liv, men ni vet inte allt som har hänt heller som jag inte har velat skriva här. Så döm inte mig för hårt...

Annars då?
Har börjar träna lite lätt igen, har ju inte fått det och sen har jag inte riktigt haft orken till det heller.. men nu skall jag försöka börja igen.
Längtar till isen har gått bort så jag kan börja mina underbara morgon promenader som jag inte har gjort på ett tag för min rygg gör ont om jag tar en lång prmenade nu när det är halt..

crzyxik

Älska mig för den jag är! vikt -26 kg

RSS 2.0