pratar av mig lite

Detta med att gå ner i vikt har jag lagt på hyllan ett tag för att jag fick en ganska stor varning av skolan att jag log efter väldigt mycket och jag valde att varje dag sitta och plugga och jag lovar er att jag fick göra omprov på var enda prov jag hade och det gjorde att jag kände mig väldigt nere med. Men jag lovar att jag skall börja gå till gymmet igen och jag skall börja med maten igen för nu har jag tid att orka tänka på mig själv igen. För jag vill gå ner för att jag vill må bra, jag vill kännamig finare, kanske köpa mig något finare med,blir mer pigg och allt det som hör till ju! 

För att jag valde och jämnföra mig med alla andra som jag gick i grupp med, att dom alltid sa att dom fick MVG på allt trots som inte hade pluggat eller att dom hade det lätt för det.. Jag vill verkligen inte se hur andra har det för jag känner mig dum, riktigt dum även om jag inte är det, det är bara det att jag alltid har haft det svårt med skolan och allt sånt som jag måste ha stor koncentration till och jag vet inte varför jag kämpar för det!
Tack för det, det är ju inte ni som fick extra hjälp i skolan jämnt med att ens kunna läsa sig skriva, att jag ens läste min första bok när jag gick i 5-6 an.. och det var jobbigt för jag har svårt att se skillnad på vissa bokstäver och och jag har svårt för att läsa. Det är verkligen inte mitt fel att jag kanske är lite senare i utvecklingen.

Jag klarade det :)

I dag var det sista dagen i skolan och nu är det klart, jag har pluggat sen i höstat och nu är det klart, det känns het otroligt skönt och det är underbart och veta att jag klarade av det.. för det trodde jag inte efter allt som hände och att jag var tvungen och flytta och jag mådde så jävla dåligt, och jag kan hela ärligt säga att jag var nära att gå in i väggen igen och jag mådde så jävla dåligt ett tag men sen så tog jag ledigt i ett par dagar och det hjälpte mig för att orka dom sista månaderna.

Men jag klarade och jag är så jäkla nöjd med mig själv :)

Tillbaka igen

Hej!

Jag har inte haft ork at skriva i bloggen för det har bara vart för mycket med mig.
Skolan togmer tid än jag trodde och det var mycket svårare än jag trodde med, jag tog mig nog vatten över huvudet men det har jag lärt mig nu och jag orkar inte älta det mer heller.

Något mer..
Jo jag har träffat en kille som jag har umgåts med nu i snart 6 månader och jag trivs med honom.
Sen jag träffade honom så har jag märkt hur dåligt jag verkligen mådde i mitt förra förhållande med Björn.
Det vi hade kan man inte kalla ett förhållande, visst att vi var sambos och allt, men det var så mycket mer som fattades mellan oss, vi var mer som vänner än ett kärleks par skall vara. Nej jag har väl växt upp på den saken i eller fall, ett förhållande skall verkligen inte vara som mitt förra var.. Det var verkligen fel och sen så var det många andra saker som gjorde att det inte var bra heller.Jag döljde saker för att jag inte ville att andra skulle veta, jag fick veta saker när vi väl gjorde slut som jag inte trodde alls om honom som gjorde mig rädd och det var en bra sak att jag verkligen flyttade även om jag inte ville det i början men flytten var verkligen någon jag behövde.Allt det kan jag nog ta en annan dag i stället..

Och jag måste komma igång med träningen igen.. har gått upp 4-5 kg för jag inte har haft tid med nu i sommar är det en ändring på det.

crzyxik

Älska mig för den jag är! vikt -26 kg

RSS 2.0