Skit pengar!..morrr

Ni skall bara veta vad det kliar i mina fingrar , jag vill handla kläder men vart är pengarna till det.. ååhh..
Jag vill ha kläder, men får väl spara ett par månader till för att ha råd med nya byxor ( skämt nu ) , försöker även spara pengar till det jävla körkortet som jag behöver.. pengar pengar pengar.. vem uppfann det?..

Är så naiv i bland

Detta skall ju inte gör mig ledsen och det gör det inte heller men ändå blir jag lite fundersam över vissa saker en viss person har sagt till mig.
Men andra ord ljugit mig upp i ansiktet och jag är så otroligt dum och går på det också!..
Vad  fan har jag verkligen varit så naiv och trott på denna personen.. i bland känner man sig verkligen så otroligt dum..

väldigt jobbig natt

En otroligt jobbig natt, somnade efter 3-4 någon gång.
Fan visste att jag inte kunde äta skiten, äter jag vissa saker så får jag svår halsbränna och det blev ju så klart inte bättre när  jag drack kaffe.. vilken smärta inte alls kul..
Men tur att man hade insade hemma annars hade jag nog inte fått någon sömn alls..
Nej aldrig mer äta skiten.. inte värt smärtan och nu vet jag i eller fall vad det är som triggar att jag får halsbränna..

för att bli stark måste jag bli lycklig

För att bli stark måste jag bli lycklig för att bli lycklig måste jag bli starkare!

Jag lär mig något nytt av mig själv hela tiden, jag har kommit på varför jag gör saker som inte är normalt för andra, jag vill inte göra dessa saker för dom sårar bara mig själv!
Jag vill känna en inre frid inom mig som jag inte har haft på länge. Jag vill känna att jag gör något speciellt med mitt liv, det gör jag inte nu, jag skadar bara mig själv med att vara på negativ mot mig själv.
Jag är stark men vissa dagar är jag inte och dom dagarna kommer tyvärr allt för ofta.

Jag ÄR stark!
Jag ÄR en bra person!
Jag ÄR inte dum!
Jag ÄR inte konstig!

Jag ÄR bara mig själv!


snälla hjälp mig

Jag behöver tips..

Skulle jag passa i denna?

små tankar

Jag vill att det skall bli den 22 :e så man kan börja med skolan.
Jag vill bara komma i gång med något, känna att jag gör något som jag mår bra av, klarar inte av att gå hemma mer, känns som att om jag inte börjar med plugget snart så kommer det bli svårare för mig att bli något.. dock vet jag inte än vad jag vill bli, men det kommer jag nog på någon gång.

varmt varmt

Hej hej!

Har haft lite mycket och göra ett tag nu så jag har inte orkat skriva något, sen kanske jag inte har velat heller för jag vet inte längre vad jag skall skriva om, men som tur är så börjar skolan snart så då kommer jag ha något och göra. äntligen har varit allt för syslolös den senaste vill bli motiverad igen!.. måste få tillbaka det nu.

Annars så har det varit helt underbart väder, varmt och soligt, sen så bränade jag mig ganska mycket på ryggen men vad gör det, det blev ju brunt och snyggt sen, annars är jag väldigt noga med att ha solkräm på mig.

crzyxik

Älska mig för den jag är! vikt -26 kg

RSS 2.0