min helg :)

Ännu en underbar helg som är över.
Dock gjorde vi inte så mycket under midsommar men det var lagom för oss, vi hade det trevligt ändå :)
Vi var på en fest och hade det trevligt med, vad mer kan man begära?.. inte mycket.
I går (lördag) så satt vi hemma mest för man vi orkade inget och på natten mådde jag så dåligt för jag åt godis och chips i går som jag inte har ätit på flera månader och min kropp gillade inte det, skönt att veta att kroppen inte heller vill ha det :)

I dag har vi varit på kalas, B:s brors fru fyllde år och vi fick världes godaste smörgåstårta.. mumms!!!!!!
Sen blev det glass och jordgubbar :P det kan man inte heller få för lite av.

me

Katy Perry - Last Friday Night

Baksmällan 2

I går så Började dagen bra :) Sen när B kom hem från jobbet så åkte vi ut och handlade lite, jag köpte mig en ny BH och det kan man aldrig få för lite av heller.

Sen åkte vi hem en stund och drack kaffe och sen gjorde vi ordning oss för att gå på bio, i går blev det Baksmällan 2 och den var riktigt rolig, men innan bion så gick vi ut och åt och jag tog mig en kebabsallad och jag blev riktigt mätt, skönt att man kan äta det i stället för all annat skräp mat, har ju börjat tänka på vad jag äter nu .Jag måste ju börja någon stans ju :)

Senare i dag skall jag i väl och kolla efter en ny mobil för min börjar gå sönder, så man får väl se vad man fastnar för. men men nu kom älskling hem efter joggingen!


Härligt med fredag

I dag är det i eller fall en bra dag :) det känns så i kroppen.
Efter att B kommer hem från  jobbet skall jag fråga om vi kan åka ut till torp och kolla lite efter kläder till mig för det var så otroligt länge sedan jag ville gå in i en affär och ens kolla.
I går satt jag och B oc pratade lite så vi kanske har kommit fram till en sak som kommer att hända om ett år men vi får se om det blir så om det skulle bli så skulle jag bli så otroligt lycklig.

Mellan oss två har det blivit mycket bättre, vi är bättre på att prata med varandra och vi ger varandra mer kramar och kyssar så som man gjorde i början av förhållandet!, det har liksom blivit en ny start för oss och det är jag otroligt glad över!.. trodde man bara kände så här i börjab av allt men så är det inte, jag känner mig så otroligt  kär på nytt igen :)

På Tisdag skall jag börja hoss sjukgymnasten igen för mig rygg och jag är inte vänner längre så måste tillbaka dit igen och hoppas att bli bättre denna gången och jag skall inte sluta och gå där, utan jag skall gå där hela tiden om det verkligen behövs, för ju jävlar skall jag bli bra igen!, även om det får ta den tiden det gör!..

:(


Jag vill inte känna mig ensam när jag vet att du finns här!, men behöver få veta om du alltid finns här för mig med!

Saknar er

Jag saknar mina vänner!
Jag såg och var mer er varje dag förr men nu är det inte så lätt när jag bor så långt bort, jag har ringt och smsat men får inget svar tillbaka från er!
nej orkar inte tänka på det blir bara ledsen då!
Saknar mina galna stunder med er, ni fick mig att må bättre.. saknar det bara..

Lite saker som har hänt

Det har hänt lite saker den senaste dagarna som gör att jag inte orkat berätta allt som har hänt.
Vill inte ta upp det heller men det har hänt lite saker mellan mig och min sambo som gjorde att det var nära att ta slut mellan oss.
Det var inte något bra, men vi satte oss ner i eller fall och pratde ut i flera timmar och efter det har det verkligen känts bättre, nu vågar man prata mer och så, måste lära mig att vara mer öppen till honom än vad jag är.!

Lite om min helg!

Det har varit helt underbara dagar denna vecka!
Först att älsklingen har varit ledig och sen att solen har varit framme och jag ber inte om mycket men detta är underbart ju!

I Onsdags så kom älskling hem tidigare från jobbet och vi åkte till Trollhättan och hämnade ut våra biljetter till Big 4 så nu har vi dom hemma, sen åt vi mat på Max och handlade lite öl på systemet.
Sen på torsdagen så gjorde vi inte så mycket förutaom att mysa och vara ute och sen så splade vi lite GH och sånt.
La oss ganska tidigt för på fredagen så åkte vi ganska tidigt till Nordes Ark och var där hela dagen och kollade på alla underbara djur och vädret var ju helt underbart!
Sen efter vi hade varit där så åt vi lite mat i Munkedal och gott var det.. älskar kålpudding så är det bara,
Sen så åkte vi till Länkarna, är ju stödmedlem till dom, Vi bastade och njöt av den varma kvällen, sen åkte vi hem vid 20 tiden och då så beställade man en kebabsallad och det var otroligt gott.

I går lördag blev det inte alls som vi ville för jag fick en sådan svår kramp i mina vder på ntten så jag kanppt kunde röra mig i går, så vi åkte bil och kollade upp vart älskling hade bott som liten och så, sen åkte vi till älsklingen bror en stund och kollade på när Elliott badade :) Sen åkte vi och handlade och i går käkade vi tacos.. mums, men varfrö hanmnar man alltid i matkoma när man äter det? :)
Och sen på kvällen blev det en massa mer mys med älsklingen och sen åt vi kladdkakda med grädde!

I dag har vi inte orkat med så mycket men vi åkte ut en stund och jag fick övninvgköra lite allt kul det :P
Sen åkte vi ut till Torp för vi skulle kolla på en ny mobil till Bejb men hittade ingen och helt plösligt så såg jag kikki danielsson och sanna nilsen där ute.. och stog och lyssnade på dom och åt en mjukglass.. Och snart skall jag börja med maten det blir kycling och ris och sallad med det. men först skall älskling på rep med bandet så det blir lite sen middag i dag men det gör inget :P

Detta är lite om vad vi har gjort denna helgen i eller fall :)

crzyxik

Älska mig för den jag är! vikt -26 kg

RSS 2.0